Om Brasa

Grill catering hvor kødet er i fokus

Det var en tilfældighed, der førte til, at Brasa i dag er førende i Danmark inden for brasiliansk grill.

Hovedproduktet er churrasco, kød grillet på brasiliansk manér, og frisklavede salater fra hele verden, serveret med lækre kartoffelretter og hjemmebagt brød.

Det var mødet med en ven, og idéen om at skabe en grillrestaurant, der for over 20 år siden startede det, som i dag danner grundlaget for Brasa og vores grillkoncept. Vi lagde ud med at grille på traditionel dansk vis, indtil vi en dag fik vendt alting på hovedet. En lille gruppe brasilianerne, der tilfældigt besøgte os, kom med deres fif.

Brasilianerne syntes, at grillet kød i Danmark manglede saft og kraft og smag – og så gik det i øvrigt for langsomt med serveringen. Heldigvis havde brasilianerne en løsning klar til os.

De lærte os grundigt, hvordan man i Brasilien laver saftigt og velsmagende grillet kød, kaldet churrasco, på en helt anden måde end i Danmark. Det har vi derfor gjort siden med stor succes.

I dag har vi mere en 20 års erfaring inden for restaurationsbranchen og vi har skiftet restauranten ud med catering, så vi kan bringe den brasilianske grill direkte hjem til dig.

    • Garanti for høj kvalitet og professionel behandling af vores hovedingrediens – kød!
    • Perfekt grillet kød som altid er saftigt.
    • Tilbehøret, som altid er friskt og altid er smukt serveret.

“Måltiderne fra Brasa er brasiliansk inspirerede. Kødet er krydret, tilberedt og skåret, som man gør det i Brasilien. Tilbehøret er tilpasset danske smagsløg. Brasiliens oprindelige tilbehør i form af bønner og ris er skiftet ud med farverige salater fra hele verden”